Verhuur van meer dan 40 nostalgische attracties en spellen

 • Contact

  Uw naam:

  Uw email:

  Uw bericht:

 • Over ons

  Geachte relatie of belangstellende. Welkom op onze website. U treft hier prachtige kleurenfoto’s aan van nagenoeg al onze attracties, spellen en smullerij die wij verhuren.

  Op dit moment heeft Attractieverhuur Nostalgisch Vermaak  een assortiment van meer dan 40 verschillende (!) attracties en spellen,  zoals zweefmolen, draaimolen, sport en spel. Al met al een breed pakket met heel veel mogelijkheden.

  Wij bieden iets voor jong en oud, voor sportieve en minder sportieve mensen en voor de dikkere en/of de smallere beurs; het maakt ons niets uit want (bijna) alles is mogelijk. We zijn in staat aan te sluiten bij ieders wensen en bij die van de bezoekers van uw evenement. Uw doelgroep wordt door ons volledig in de watten gelegd. Het enthousiasme en de deskundigheid van onze 2 vaste  medewerkers zorgen voor een geweldig succes van uw evenement.

  Inmiddels hebben we op het gebied van attracties een uitstekende reputatie opgebouwd. Service, deskundige begeleiding en met name veiligheid zijn dan ook de sleutelwoorden die aangeven wat wij onder een kwaliteitsproduct verstaan. Om dat hoge niveau te handhaven, timmeren we constant aan de weg.

  De materialen en apparaten die wij verhuren voldoen allemaal aan het service/onderhoud keurmerk. Zo heeft onze serviceafdeling een strak onderhoudsschema voor ieder onderdeel welk door Attractieverhuur Nostalgisch Vermaak wordt verhuurd en worden onze attracties jaarlijks gekeurd door een officieel erkende keuringsinstantie. Hierdoor kunnen wij u deze garantie geven. Het spreekt voor zich dat u bij ons kunt rekenen op een deskundig en geheel vrijblijvend advies over de attracties t.b.v. uw evenement of promotie. Wij vertrouwen erop dat onze website u zal helpen bij de juiste keuze van uw attracties en andere benodigdheden. Natuurlijk kunt u voor vragen of advies altijd telefonisch contact met ons opnemen. Ongetwijfeld zal uw evenement met onze hulp voor u en de bezoekers een plezierige herinnering opleveren.

  Wij wensen u een geslaagd, veilig en gezellig evenement!

  Vraag nu een offerte aan!